Pasfoto’s

Pasfoto’s

Fotografie Kees Rutgers is hèt adres voor alle pasfoto’s voor officiële documenten, zoals voor paspoort, ID of rijbewijs. U hebt de keuze uit 4 of 6 pasfoto’s of uit 3 officiële pasfoto’s en 3 leuke, maar vooral minder strenge, om weg te geven. Kees Rutgers garandeert dat uw pasfoto`s goedgekeurd worden door de officiële instanties. Mocht uw pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd, dan kunt u gratis nieuwe foto`s laten maken. Pasfoto`s zijn direct klaar. U mag bellen voor het maken van een afspraak, dan hoeft u niet te wachten. Komt u spontaan langs, dan help ik u zo spoedig mogelijk.

Ook kan ik pasfoto’s maken voor visa voor Canada, Amerika, India, China en diverse andere landen. Door de afwijkende formaten van deze foto’s bedragen de kosten hiervoor € 14.50.

Voor pasfoto’s op locatie, in bijvoorbeeld bejaardenhuizen, verzorgingshuizen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of waar u maar wilt kom ik graag naar u toe.
Pasfoto op locatie kost € 32,50 incl. set pasfoto`s en verzenden. Voor groepen geldt een korting op deze prijs. Er worden geen voorrijkosten gerekend binnen een straal van 15 km.

Prijzen:

Digitaal verlengen rijbewijs RDW pasfoto  € 11,50
digitaal bestand pasfoto € 3.50
4 pasfoto’s € 11,50;
6 pasfoto’s € 12,50, dus 3 officiele en 3 ‘lachende’ pasfoto’s voor slechts € 12,50.